Haber

Çin’de kaybolan lise öğrencisinin cesedi 106 gün sonra bulundu

Çin’in Jiangxi eyaletine bağlı Yanshan ilçesinde bir lisede okurken kaybolan ve 14 Ekim 2022’den beri aranan 15 yaşındaki Hu Xinyu’nun cesedi bulundu. En son 14 Ekim’de arkadaşlarıyla işe giderken görülen Hu, 106 gündür aranıyor.

Yanshan Polisinin ilk açıklamasına göre, Cumartesi günü Hu’nun eğitim gördüğü Zhiyuan Lisesi yakınında bulunan Jinji Dağları’nda bir ceset bulunduğuna dair bir şikayet geldi. İlk incelemelerin ardından, ceset üzerinde eşleşen kıyafetler bulunan polis, yerel savcılardan, aile temsilcilerinden ve ailenin avukatından soruşturmaya başkanlık etmesini istedi. Pazar günü açıklanan DNA sonuçlarına göre cesedin Hu ile akraba olduğu doğrulandı.

SES KAYIT CİHAZI BULUNDU

Olay yerinde bulunan dijital ses kayıt cihazının da inceleneceği belirtildi.

Ailenin avukatı Zheng Xiaojing, Pazar sabahı sosyal medyada polisin aileden otopsi yapmak için izin istediğini bildirdi ve bu haberden rahatsız olduğunu ve gerçekte ne olduğunu ortaya çıkarmak için dava belgelerinin incelenmesini talep edeceğini sözlerine ekledi. olmuş.

ÇAĞRILARA 5 BİN KİŞİ KATILDI

Xinyu’nun ortadan kaybolması, Çin’de en çok tartışılan bahislerden biri oldu. Soruşturma ekibi tarafından 7 Ocak’ta yazılan açık mektupta, polisin Hu’yu bulmak için “elinden geleni yaptığı” belirtildi.

Tüm okul mülkleri arandı ve Hu’nun öldürüldüğüne, intihar ettiğine veya okul arazisinde bir kaza geçirdiğine dair hiçbir işaret bulunamadı. Ekip ayrıca okulun güneyindeki 39.27 hektarlık ormanda arama yaptı ve mektupta Hu’dan hiçbir iz olmadığı yazıyordu. 9 Ocak’tan bu yana, soruşturma ekibi yerel sakinleri okulun yakınındaki ormanda aramalarını genişletmek için seferber etti. Yerel basında çıkan haberlere göre, aramaya yaklaşık 5.000 kişi katıldı. (DIŞ HABERLER)

cayirliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu